Malos-eye and raspberry 3 camera V2 don't work

I installed Malos-eye with this instruction ( raspberry 3 camera V2)

After I typed
sudo apt-get install libzmq3-dev xc3sprog malos-eye matrix-creator-malos matrix-creator-openocd wiringpi matrix-creator-init cmake g++ git

I got error message bellow

Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:

The following packages have unmet dependencies:
 matrix-creator-malos : Depends: libzmq3 (>= 3.2.3+dfsg) but it is not installable
                        Depends: libmatrix-malos-dev but it is not going to be installed
                        Depends: libmatrix-creator-hal-dev but it is not going to be installed
 matrix-creator-openocd : Depends: libjim0.75 (>= 0.73) but it is not installable
E: Unable to correct problems, you have held broken packages.

Then I continued to follow the instruction of installation.

I got error message after typed node query_demographics.js

So which step not correct?

configuring video capture
updating objects to detect
Sending pings every 3 secondsMessage received: demographics error: ERROR: Error opening capture device 0
Message received: demographics error: 0, Invalid specific configuration for GESTURE driver.
Message received: demographics error: ERROR: Error opening capture device 0
Message received: demographics error: 1, Could not send update for GESTURE driver.
Message received: demographics error: ERROR: Error opening capture device 0
Message received: demographics error: 1, Could not send update for GESTURE driver.
Message received: demographics error: ERROR: Error opening capture device 0
Message received: demographics error: 1, Could not send update for GESTURE driver.

I also installed demographicTest APP to test ,but it show the error and the leds in Matrix light in red color.

(demographicTest) Matrix OS Application Library Loading...

(demographicTest) service> { engine: 'detection', type: 'demographics' }

(demographicTest) matrix.service:: demographics : detection > demographics

(demographicTest) setup service listener

(demographicTest) Matrix App Host Ready!

(demographicTest) APP>SERVICE> { type: 'container-ready', app: 'demographicTest', pid: 5930 }

Face <Buffer 45 52 52 4f 52 3a 20 45 72 72 6f 72 20 6f 70 65 6e 69 6e 67 20 63 61 70 74 75 72 65 20 64 65 76 69 63 65 20 30>
SERVICE ERROR undefined
Face <Buffer 30 2c 20 49 6e 76 61 6c 69 64 20 73 70 65 63 69 66 69 63 20 63 6f 6e 66 69 67 75 72 61 74 69 6f 6e 20 66 6f 72 20 47 45 53 54 55 52 45 20 64 72 69 76 ... >
SERVICE ERROR undefined
hb: sen> [] svc> [ 'detection' ]
Face <Buffer 45 52 52 4f 52 3a 20 45 72 72 6f 72 20 6f 70 65 6e 69 6e 67 20 63 61 70 74 75 72 65 20 64 65 76 69 63 65 20 30>
SERVICE ERROR undefined
Face <Buffer 31 2c 20 43 6f 75 6c 64 20 6e 6f 74 20 73 65 6e 64 20 75 70 64 61 74 65 20 66 6f 72 20 47 45 53 54 55 52 45 20 64 72 69 76 65 72 2e>
SERVICE ERROR undefined

Did anyone get back to you?
My Rpi 3B+ and v2 8MP camera did work (so I get farther than what you are showing above when the app is running), however I just don’t know how to launch a view screen to watch the camera and overlay. Do you know how to see the camera?
did you tr updating the camera CameraV2